Blok56 | Grafisch ontwerp | Webdesign
– AANBOD VAN BLOK56 –

WEBSITE LATEN MAKEN

Website laten maken die goed vindbaar is en eenvoudig in het gebruik? Neem contact op met ons op of kom langs op ons kantoor. Wij maken sinds 2010 schitterende responsive websites die op alle apparaten goed weergegeven worden, van desktop tot smartphone.

Maatwerk websites

Elke website wordt specifiek toegespitst op uw eigen branche en vakgebied. Wij maken maatwerk websites. We maken geen gebruik van templates of standaard themes omdat deze websites vaak traag laden omdat ze volgestopt worden met veel te veel onnodige functionaliteit. Ook blijken ze technisch vaak onveilig door het overmatige gebruik van plugins en add-ons om die functionaliteit toe te voegen.

Vormgeving & techniek

Al met al dus redenen voor ons om een website per project op te bouwen, zo kunnen we garanderen dat de uiteindelijke website razendsnel laad in alle moderne internetbrowsers en geen onnodige broncode (en dus ballast) bevat. Elke website wordt met zorg en tot op de pixel perfect ontworpen. Echte specialisten op het gebied van vormgeving én techniek maken uw website!

Website laten maken | Blok56
Website laten maken

BEDENKEN. ONTWERPEN. LANCEREN.

Kies voor het maken van uw nieuwe website voor ontwerpburo Blok56. Naast een schitterend ontwerp ook een technisch geoptimaliseerde website voor snelle laadtijden en hoge ranking in Google!

Ook een website laten maken? Onze werkwijze bij een nieuw project is simpel. We bespreken uw wensen, dit kan per mail, telefoon of natuurlijk op ons kantoor zodat we ook eventueel voorbeelden kunnen laten zien. Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

Wij gaan voor 100% Klant tevredenheid 

Digitaal visitekaartje

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf of organisatie die wil groeien en succesvol willen zijn. Het is het digitale visitekaartje van uw bedrijf en kan potentiële klanten informeren over uw producten en diensten, uw bedrijf presenteren en hen in contact brengen met u.

Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat uw website er professioneel uitziet, gemakkelijk te gebruiken is en aansluit bij uw bedrijfsdoelen? Door een professioneel grafisch bureau in te schakelen voor het ontwerpen en bouwen van uw website.

Totaalconcept

Blok56 biedt een compleet pakket aan diensten voor het ontwerpen en bouwen van websites. Ons team van ervaren ontwerper en developer werken samen om een website te creëren die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook gemakkelijk te gebruiken is voor uw bezoekers en aansluit bij uw bedrijfsdoelen.

Website laten maken | Blok56
Website laten maken

Wij regelen alles voor u

Bij het maken van een website komt natuurlijk meer kijken dan het ontwerp alleen. Wij zorgen voor het complete proces zodat uw website na oplevering direct van het scherm af spat!

Na de lancering van uw website, bieden wij ook onderhouds- en marketingdiensten aan. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het bijwerken van uw website, het optimaliseren van de zoekmachineresultaten en het opzetten van online marketingcampagnes om uw website meer bezoekers te genereren.

 • Vastleggen domeinnaam op uw naam en bedrijf
 • Snelle betrouwbare hosting inclusief email-account(s)
 • Integratie SSL certificaten voor versleutelde verbinding (groene slotje)
 • Gevalideerde broncode voor optimale beleving in alle internet browsers
 • Gevalideerde code voor het behalen van razendsnelle laadtijden
 • Uniek maatwerk website ontwerp, toegespitst op uw branche en doelgroep
 • Instructie bij oplevering inclusief geschreven handleiding
 • Pagina’s en menu’s van uw website of webshop worden vooraf aangemaakt
 • Pagina’s worden vooraf gevuld met tekst/content en geoptimaliseerd voor SEO
 • Inclusief een aantal mooie stockfoto’s die we voor u bewerken en plaatsen
 • Responsive webdesign, onze websites zijn altijd geschikt voor mobiel en tablets
 • Uw website wordt aangemeld bij Google voor snelle indexering
 • Maatwerk development, bijvoorbeeld online agenda, uitgebreide formulieren
 • Geen garantie tot de deur, onze service gaat door na oplevering

Makkelijk wijzigingen maken

Afhankelijk van uw webdesign wensen maken we gebruik van meest geschikte CMS (Content Management Systeem) voor uw website of webshop.

Wij werken met Drupal, WordPress of ons eigen ontwikkelde Blok56 CMS. Deze drie systemen zijn gebruiksvriendelijk, veilig en zeer goed te gebruiken voor informatieve websites tot en met webshops / webwinkels.

Website of webshop laten maken | Blok56

Dus bent u op zoek bent naar een professioneel webbureau om uw website te laten maken? Dan is Blok56 een uitstekende keuze. Door onze jarenlange ervaring, professioneel team en focus op kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid, zullen we een website creëren die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf!

Website laten maken - Wij regelen alles voor u - Webdesigner Blok56

Op zoek naar een webdesigner voor het maken van uw nieuwe website of webshop?
Neem contact met ons op!

Contact opnemen