Grafisch ontwerp

– AANBOD VAN BLOK56 –

GRAFISCH ONTWERP BUREAU

Als grafisch vormgever verzorgen we het grafisch ontwerp van uw logo, huisstijl en drukwerk zoals brochures, flyers, posters en verpakkingen. U vertelt ons uw wensen en wij vertalen uw woorden in beeld, klaar voor web, druk of print!

Sterk logo ontwerp

Wij zorgen voor een sterk logo ontwerp. Onze logo’s maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over uw bedrijf.

Logo en huisstijl ontwerp

Weet u nog niet precies hoe uw huisstijl er uit moet komen zien? Kom dan langs op ons kantoor, we hebben het drukwerk van heel veel verschillende huisstijlen beschikbaar zodat u ze kunt bekijken en voelen om inspiratie op te doen!

Offerte aanvragen

Logo laten maken - Blok56
Logo en huisstijl ontwerp

Belang van Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een belangrijk aspect van marketing en communicatie en het is een specialisme van ontwerpbureau Blok56. Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van effectieve en opvallende grafische ontwerpen voor onze klanten.

We geloven in de kracht van visuele communicatie en hoe deze de boodschap van een bedrijf kan versterken. Een sterk en aantrekkelijk ontwerp kan de aandacht van de kijker trekken en een blijvende indruk achterlaten. Dit is waarom wij zo’n nadruk leggen op alle belangrijke aspecten van grafisch ontwerp bij al onze projecten.

Logo laten maken - Blok56

LOGO LATEN MAKEN

Onze logo’s maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over uw bedrijf.
Huisstijl laten maken - Blok56

HUISSTIJL LATEN MAKEN

Uw branding compleet met visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers en/of posters.
Logo laten maken - Blok56 ontwerpbureau
Logo ontwerp
GRAFISCHE VORMGEVING BLOK56

LOGO ONTWERP

Onze logo’s maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over uw bedrijf. Wanneer wij een logo ontwerpen willen we dat u zichzelf hierin herkent.

Wij vinden dat een logo een weerspiegeling van uw bedrijfsvisie, doelgroep, producten, marktsegment, kortom uw bedrijf moet zijn.

GRAFISCH VORMGEVING BLOK56

HUISSTIJL ONTWERP

Wanneer wij uw logo en huisstijl ontwikkelen, is dit een proces dat we samen doen. Uw gedachten en ideeën vormen de basis voor onze beelden. Dit gaat stap voor stap. Eerst het logo en dan pas de huisstijl.

Wij hebben hiervoor transparante pakketten samengesteld voor elk budget en elke wens. Informeer naar de mogelijkheden van het grafisch ontwerp voor uw bedrijf!

Contact opnemen

Huisstijl ontwerp - Blok56
Huisstijl ontwerp