Website laten maken

AANBOD VAN BLOK56

MAATWERK WEBSITE LATEN BOUWEN

Website laten maken die goed vindbaar is en eenvoudig in het gebruik? Neem contact op met ons op of kom langs op ons kantoor. Wij maken sinds 2010 schitterende responsive websites die op alle apparaten goed weergegeven worden, van desktop tot smartphone.

Maatwerk websites

Elke website wordt specifiek toegespitst op uw eigen branche en vakgebied. Wij maken maatwerk websites. We maken geen gebruik van templates of standaard themes omdat deze websites vaak traag laden omdat ze volgestopt worden met veel te veel onnodige functionaliteit. Ook blijken ze technisch vaak onveilig door het overmatige gebruik van plugins en add-ons om die functionaliteit toe te voegen.

Vormgeving & techniek

Al met al dus redenen voor ons om een website per project op te bouwen, zo kunnen we garanderen dat de uiteindelijke website razendsnel laad in alle moderne internetbrowsers en geen onnodige broncode (en dus ballast) bevat. Elke website wordt met zorg en tot op de pixel perfect ontworpen. Echte specialisten op het gebied van vormgeving én techniek maken uw website!

Website laten maken | Blok56
Website laten maken

BEDENKEN. ONTWERPEN. LANCEREN.

Kies voor het maken van uw nieuwe website voor ontwerpburo Blok56. Naast een schitterend ontwerp ook een technisch geoptimaliseerde website voor snelle laadtijden en hoge ranking in Google!

Ook een website laten maken? Onze werkwijze bij een nieuw project is simpel. We bespreken uw wensen, dit kan per mail, telefoon of natuurlijk op ons kantoor zodat we ook eventueel voorbeelden kunnen laten zien. Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

Wij gaan voor 100% Klant tevredenheid 

WEBDESIGN BLOK56

PROCES WEBSITE LATEN MAKEN

We begrijpen dat het laten maken van een website een belangrijke beslissing is en daarom zorgen we ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt. Hier is een overzicht van onze werkwijze bij het maken van een website:

01

Kennismaking en strategie

We beginnen met een kennismakingsgesprek om uw behoeften en doelen te begrijpen. We willen natuurlijk graag weten wat uw bedrijf doet, wat uw doelgroep is en wat u wilt bereiken met uw website.

Op basis van die informatie stellen we een strategie op om de beste aanpak te bepalen voor het ontwerp en de ontwikkeling van uw nieuwe website.

Website laten maken - Webbureau Blok56
Website laten maken - Webbureau Blok56
02

Ontwerp en concept

Tijdens het maken van het concept van uw website wordt rekening gehouden met de belangrijke aspecten van webdesign: Denk daarbij bijvoorbeeld aan het uiterlijk en de functionaliteit van de website, het navigatie-menu, het kleurenschema, de typografie en de afbeeldingen.

In de webdesign-fase wordt er gebruik gemaakt van een testomgeving zodat u het ontwerp al op voorhand kunt bekijken en de mogelijkheid hebt tot het geven van feedback.

03

Ontwikkeling en implementatie

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de ontwikkeling van de website. In deze fase wordt het ontwerp aan het CMS gekoppeld zodat u straks makkelijk zelf wijzigingen kunt maken. Onze websites zijn altijd maatwerk en perfect responsive.

Standaard wordt uw website SEO-vriendelijk opgeleverd, we optimaliseren we de snelheid en maken een koppeling met Google Analytics en Google Search zodat u de prestaties vanaf het eerste moment kunt meten.

Website laten maken - Webbureau Blok56
Website laten maken - Webbureau Blok56
04

Testen en kwaliteitscontrole

Voordat we uw website lanceren, testen we deze uitgebreid in verschillende browsers om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort. We controleren of alle links werken, de formulieren werken en of de website snel laadt.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website veilig is door de integratie van een SSL certificaat.

05

Lancering en onderhoud

Na het testen van de website is het tijd voor de lancering. We maken gebruik van kwalitatieve hosting zodat uw website op een veilige en betrouwbare server staat.

U krijgt een handleiding en daarnaast instructie over hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt wijzigen. We bieden ook ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date en veilig blijft.

Liever geen wijzigingen zelf doen? Geen probleem, wij kunnen dit ook voor u doen.

Website laten maken - Webbureau Blok56

Extra diensten

Blok56 is uw one-stop-shop, naast logo, huisstijl en website ontwerp regelen we ook alle website-gerelateerde zaken zoals SEO teksten, hosting, domeinnamen, onderhoud en SEO/SEA.

Logo & Huisstijl laten maken

Naast een website ook een stijlvol logo en bijbehorende huisstijl laten maken? Wij maken professionele logo’s en huisstijlen die uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Een goed ontworpen logo is van onschatbare waarde voor uw merk, omdat het de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt en de eerste indruk vormt bij potentiële klanten, bekijk details over logo laten maken.

SEO Teksten laten schrijven

Een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling van uw website zijn de SEO teksten. Deze teksten zijn cruciaal om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Zorg er dus voor dat de webteksten van hoge kwaliteit zijn. Blok56 schrijft uw webteksten en optimaliseert de meta descriptions en titels volgens een gestructureerde aanpak, bekijk details over SEO teksten laten schrijven.

Kwalitatieve hosting

Kwalitatieve hosting is essentieel voor een succesvolle website. Betrouwbaarheid, snelheid, beveiliging en ondersteuning zijn allemaal belangrijke aspecten die onze hosting biedt. Hoewel budget hostingproviders goedkoper kunnen zijn, kan het gebrek aan kwaliteit uw website schaden en uiteindelijk leiden tot hogere kosten. Investeer daarom in kwalitatieve hosting voor de beste resultaten en een succesvolle website, bekijk details over kwalitatieve hosting.

Onderhoud website

Een website is een belangrijk onderdeel van het online succes van uw bedrijf. Het is het visitekaartje van uw bedrijf op het internet en kan zorgen voor nieuwe klanten en omzet. Maar veel mensen denken dat een website een eenmalige investering is en dat er daarna geen onderhoud meer nodig is. Niets is minder waar, bekijk details over het belang van onderhoud website.

SEO & SEA

Als webbureau zijn we bij Blok56 dagelijks bezig met het verbeteren van de online zichtbaarheid van onze klanten. Twee belangrijke pijlers die hierbij komen kijken zijn SEO en SEA. Uw website wordt altijd technisch geoptimaliseerd maar mocht u uw online zichtbaarheid naar een hoger niveau willen tillen dan kunnen we ook SEO & SEA verzorgen, bekijk details over SEO en SEA.

FAQ - Website laten maken

 • Waarom kiezen voor webbureau Blok56?
  Ongeacht of u voor ons kiest of niet, het is altijd van belang te kijken naar de portfolio en referenties bij de keuze van een websiteontwikkelaar. Zo kunt u bepalen of de stijl en ervaring aansluit bij uw wensen. Daarnaast is het ook aan te bevelen om meerdere offertes op te vragen en deze te vergelijken op basis van prijs, service en kwaliteit.

  Blok56 is sinds 2010 actief in het ontwikkelen en ontwerpen van kwalitatief sterke maatwerk websites. We bedenken slimme oplossingen en bouwen websites en webshops die perfect aansluiten bij de doelen van uw bedrijf.

  Naast het laten maken van uw website is Blok56 uw one-stop-shop voor het ontwerp van stijlvolle logo's, huisstijlen en het regelen van webdesign-gerelateerde zaken als SEO webteksten, webhosting, domeinnamen, website onderhoud en SEO en/of SEA voor het verhogen van uw online zichtbaarheid.
 • Hoeveel kost het om een website te laten maken?
  Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de gewenste functies.

  Prijzen variëren tussen €1500,- en €2500,- voor eenvoudige websites en kunnen oplopen tot enkele duizenden euro's voor complexere varianten en webshops. U ontvangt altijd een offerte op maat op basis van uw wensen.
 • Hoe lang duurt het om een website te laten maken?
  De tijd die het kost om een website te maken, is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website.

  De gemiddelde doorlooptijd is zo'n 4 tot 8 weken om een eenvoudige website te ontwikkelen en langer voor complexere projecten. U krijgt op voorhand altijd een tijdsindicatie van ons.
 • Wat moet ik allemaal aanleveren bij het laten maken van een website?
  Om de website te gaan ontwikkelen hebben we de teksten nodig, afbeeldingen (rechtenvrij of met licentie) en eventueel video's (YouTube, Vimeo). Daarnaast kan er natuurlijk ook gebruik worden gemaakt van stockfoto's, bijvoorbeeld van Shutterstock. Als laatste de gewenste menu-items (pagina's).

  Daarnaast kunnen wij ook uw teksten schrijven en afbeeldingen maken....dan kiest u gewoon voor het totaalpakket. Ongeacht waar u voor kiest, dus totaalpakket of niet, wij zorgen dat de website kant-en-klaar wordt opgeleverd. U krijgt uitleg en een handleiding zodat u zelf teksten e.d. kan aanpassen.
 • Wat zijn de jaarlijkse kosten van een website of webshop?
  U betaalt jaarlijkse kosten voor de domeinnaam, hosting, beveiligingupdates en wekelijkse backups. Daarnaast moet er nog een paar uur gereserveerd worden voor het installeren van updates, zo zorgen wij ervoor dat uw website of webshop altijd goed werkt.

  De domeinnaam wordt geregistreerd op uw naam/bedrijf. Heeft u al een domeinnaam? Geen probleem, die kunnen we eenvoudig verhuizen.
 • Wordt de website goed op alle apparaten weergegeven?
  Ja, de website wordt responsive gemaakt, wat betekent dat de website automatisch zijn lay-out aanpast aan het apparaat waarop hij bekeken wordt.
 • Kan ik gebruik (blijven) maken van Office365, Hosted exchange of een eigen mail provider?
  Ja, geen probleem, wij passen dan de DNS instellingen zo aan zodat alle email doorgestuurd wordt naar de correcte mailserver.
 • Wordt mijn website goed gevonden door zoekmachines zoals Google?
  Jazeker, we zorgen ervoor dat uw website goed wordt gevonden in verschillende zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Hoe hoog de website in de zoekresultaten gaat scoren is afhankelijk van veel factoren.

  Wij zorgen er in ieder geval voor dat de website technisch 100% in elkaar zit, snel laadt en dat de site zoekmachinevriendelijk is. Uw website wordt aangemeld bij Google Analytics en Google Search en voorzien van een Sitemap zodat pagina's en berichten snel geïndexeerd worden.

  Daarnaast geven we tips voor het creëren van efficiënte en effectieve content.

Makkelijk wijzigingen maken

Afhankelijk van uw webdesign wensen maken we gebruik van meest geschikte CMS (Content Management Systeem) voor uw website of webshop.

Wij werken met Drupal, WordPress of ons eigen ontwikkelde Blok56 CMS. Deze drie systemen zijn gebruiksvriendelijk, veilig en zeer goed te gebruiken voor informatieve websites tot en met webshops / webwinkels.

Website of webshop laten maken | Blok56

Dus bent u op zoek bent naar een professioneel webbureau om uw website te laten maken? Dan is Blok56 een uitstekende keuze.

Door onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid, zullen we een website creëren die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf!

In het kort:

 • Vastleggen domeinnaam op uw naam en bedrijf
 • Snelle betrouwbare hosting inclusief email-account(s)
 • Integratie SSL certificaten voor versleutelde verbinding (groene slotje)
 • Gevalideerde broncode voor optimale beleving in alle internet browsers
 • Gevalideerde code voor het behalen van razendsnelle laadtijden
 • Uniek maatwerk website ontwerp, toegespitst op uw branche en doelgroep
 • Instructie bij oplevering inclusief geschreven handleiding
 • Pagina’s en menu’s van uw website of webshop worden vooraf aangemaakt
 • Pagina’s worden vooraf gevuld met tekst/content en geoptimaliseerd voor SEO
 • Inclusief een aantal mooie stockfoto’s die we voor u bewerken en plaatsen
 • Responsive webdesign, onze websites zijn altijd geschikt voor mobiel en tablets
 • Uw website wordt aangemeld bij Google Analytics en Google Search voor snelle indexering
 • Maatwerk development, bijvoorbeeld online agenda, uitgebreide formulieren
 • Geen garantie tot de deur, onze service gaat door na oplevering

Op zoek naar een bureau voor het maken van uw nieuwe professionele website of webshop?
Neem contact met ons op!

Contact opnemen