Webshop laten maken

– AANBOD VAN BLOK56 –

WEBSHOP LATEN MAKEN

Een webshop biedt een online platform waar u al uw producten kunt aanbieden, u bent 24h per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw online klanten. E-Commerce is een groeiende markt en wordt de komende jaren alleen nog maar groter. Webshop laten maken? Blok56 realiseert het.

Maatwerk webshops

Bent u op zoek naar een uniek webshop ontwerp dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt? Kies dan voor Blok56. Wij stemmen uw webshop helemaal af op uw huisstijl. Alle menu’s en pagina’s worden vooraf aangemaakt en gevuld met tekst/content en stockfoto’s, direct klaar om uw online verkoop te starten.

Bouwen van webshops

Een webshop is de perfecte oplossing voor elk bedrijf dat zijn of haar producten en diensten op een efficiënte manier wil verkopen. Het biedt u de mogelijkheid om 24/7 zaken te doen zonder dat u zich hoeft te bekommeren om openingstijden en fysieke locaties.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw webshop er professioneel uitziet, gemakkelijk te gebruiken is en aansluit bij uw bedrijfsdoelen? Door een professioneel grafisch bureau als Blok56 in te schakelen voor het ontwerpen en bouwen van uw webshop!

Webshop laten maken | Blok56
Webshop laten ontwikkelen

BEDENKEN. ONTWERPEN. LANCEREN.

Kies voor het maken van uw nieuwe webshop voor ontwerpburo Blok56. We zorgen voor een schitterend ontwerp en daarnaast ook voor een technisch geoptimaliseerde webshop voor snelle laadtijden en hoge ranking in Google!

Ook een webshop laten maken? Onze werkwijze bij een nieuw project is simpel. We bespreken uw wensen, dit kan per mail, telefoon of natuurlijk op ons kantoor zodat we ook eventueel voorbeelden kunnen laten zien. Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

Wij gaan voor 100% Klant tevredenheid 

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

TOTAALCONCEPT

Bij het laten maken van een webshop komt natuurlijk meer kijken dan het ontwerp alleen. Wij zorgen voor het complete proces!

 • Vastleggen domeinnaam op uw naam en bedrijf
 • Snelle betrouwbare hosting inclusief email-account(s)
 • Integratie SSL certificaten voor versleutelde verbinding (groene slotje)
 • Gevalideerde broncode voor optimale beleving in alle internet browsers
 • Gevalideerde code voor het behalen van razendsnelle laadtijden
 • Uniek maatwerk website ontwerp, toegespitst op uw branche en doelgroep
 • Instructie bij oplevering inclusief geschreven handleiding
 • Pagina’s en menu’s van uw website of webshop worden vooraf aangemaakt
 • Pagina’s worden vooraf gevuld met tekst/content en geoptimaliseerd voor SEO
 • Inclusief een aantal mooie stockfoto’s die we voor u bewerken en plaatsen
 • Responsive webdesign, onze websites zijn altijd geschikt voor mobiel en tablets
 • Uw website wordt aangemeld bij Google voor snelle indexering
 • Maatwerk development, bijvoorbeeld online agenda, uitgebreide formulieren
 • Integratie van online betaalproviders als Mollie of Buckaroo
 • Geen garantie tot de deur, onze service gaat door na oplevering

Webshop laten maken - Blok56
MAKKELIJK ZELF WIJZIGINGEN MAKEN

STIJLVOL ONTWERP, EENVOUDIG CMS

Afhankelijk van uw webdesign wensen maken we gebruik van meest geschikte CMS (Content Management Systeem) voor uw webshop.

Wij werken met Drupal, WordPress of ons eigen ontwikkelde Blok56 CMS. Deze drie systemen zijn gebruiksvriendelijk, veilig en zeer goed te gebruiken voor informatieve webshops / webwinkels.

Website of webshop laten maken | Blok56

Webshop laten maken | Blok56
Webshop laten maken

Op zoek naar een webdesigner voor het maken van uw nieuwe website of webshop?
Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Extra diensten

Blok56 is uw one-stop-shop voor totaalprojecten: Wij maken uw logo, huisstijl en webshop en daarnaast regelen ook alle web-gerelateerde zaken zoals SEO webteksten, webhosting, domeinnamen, website onderhoud en SEO/SEA.

SEO Teksten

SEO teksten zijn cruciaal om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Blok56 schrijft uw effectieve webteksten.

Bekijk details

Kwalitatieve Hosting

Kwalitatieve hosting is essentieel voor een succesvolle website. Onze hosting heeft een hoge uptime, is betrouwbaar, snel en veilig.

Bekijk details

SEO en SEA

Uw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen? Neem contact op met Blok56 voor het toepassen van effectieve SEO en SEA.

Bekijk details

Onderhoud website

Regelmatig onderhoud aan uw website verhoogt de veiligheid, functionaliteit en zorgt ervoor dat uw website optimaal blijft werken.

Bekijk details