- Logo ontwerp, huisstijl en website ontwikkeling -

Totaalproject Brave

Logo, huisstijl en website laten maken? Yes please! Totaalproject voor Brave uit Weert, een no-nonsens recruitment bureau met ruim 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Bij Blok56 beseffen we hoe cruciaal het is om een sterke merkidentiteit en een krachtige online aanwezigheid te creëren. Voor Brave Recruitment uit Weert hebben we dan ook een unieke visuele identiteit ontwikkeld.

Naast het ontwerpen van het logo, hebben we de huisstijl uitgewerkt om consistentie te waarborgen in alle communicatie-uitingen. En last but not least, hebben we een moderne en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines.

Bij Blok56 geloven we in stijlvolle oplossingen op maat die perfect aansluiten bij de behoeften en doelen van onze klanten.

Dus bent u ook op zoek naar een ontwerpbureau voor het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website? Aarzel dan niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij uw merk kunnen versterken met onze creativiteit!

Totaalproject Brave Recruitment - logo, huisstijl en website ontwerp - Blok56

Bekijk website

«  Click of beweeg over de schermen »
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Logo ontwerp, huisstijl en website ontwikkeling

Logo, huisstijl en website laten maken? Yes please! Totaalproject voor Brave uit Weert, een no-nonsens recruitment bureau met ruim 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Brave staat voor: Open communicatie, resultaatgericht, kennis van zaken en zonder blabla.

Delen: