Logo laten maken

Logo laten maken, huisstijl laten maken, drukwerk, visitekaartjes, briefpapier

BEKIJK DETAILS »

- Professioneel Logo ontwerp, de basis van uw bedrijfsidentiteit -

Logo laten maken

Onze logo’s maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over uw bedrijf. Wanneer wij een logo ontwerpen willen we dat u zich hierin herkent. Wij vinden dat een logo een weerspiegeling van uw bedrijfsvisie, doelgroep, producten, marktsegment, kortom uw bedrijf moet zijn.

Daarnaast dient een logo één geheel te vormen met de huisstijl (o.a. briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, belettering, signs & displays). Uniform communiceren is van essentieel belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid, branding zet uw bedrijf op de kaart en maakt u tot een merk!

AFSPRAAK / OFFERTE LOGO LATEN MAKEN

Een sterk en herkenbaar logo ontwerp

EEN PROFESSIONEEL LOGO, DÉ BASIS VOOR UW COMPLETE BRANDING / HUISSTIJL

LOGO LATEN ONTWERPEN

LOGO ONTWERP

Wanneer wij uw logo en huisstijl ontwikkelen, is dit een proces dat we samen doen. Voordat we beginnen aan het ontwerpen van uw logo plannen we altijd een gesprek om de wensen helemaal duidelijk te krijgen.

Uw nieuwe professionele logo moet natuurlijk indruk maken en helemaal kloppen, de goede lettertypes, vormen, kleuren en moet daarnaast ook werken in zwart-wit, de basis van een sterk logo.

Logo laten maken | Blok56
Grafisch ontwerp van uw huisstijl

Logo laten maken

Bedenken. ontwerpen. lanceren.

Kies voor het maken van uw nieuwe logo en huisstijl voor ontwerpburo Blok56. Wij maken sinds 2010 logo’s voor ondernemers die uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar maken! Maak een afspraak en kom langs op ons kantoor op de Emmasingel in Weert. We hebben legio voorbeelden beschikbaar van afgeronde projecten, van visitekaartjes tot complete huisstijlen. Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

Vrijblijvende offerte


– Afpsraak / offerte logo laten maken –

offerte aanvragen

Heeft u ook zin gekregen om een logo en/of huisstijl te laten maken en wilt u exact weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of vul onderstaand formulier in dan ontvangt u een vrijblijvende offerte of plannen we een afspraak.

  Naam *
  Bedrijfsnaam
  Email *
  Telefoon/GSM
  Adres/Gemeente *
  Uw wensen:

  * De gegevens die u als bezoeker aan Blok56 Weert verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

  HOE WERKT HET?

  PROFESSIONEEL LOGO LATEN MAKEN

  Wilt u niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan natuurlijk ook. We verzorgen alle soorten drukwerk en kunnen daarnaast uw branding verder uitbouwen met belettering, signs en displays.

  • Persoonlijk intake geprek om wensen door te spreken
  • Hulp bij het bedenken van een een tagline of baseline
  • Professioneel ontwerp, echte vormgevers maken uw logo
  • Naast uw logo maken we ook uw ook huisstijl ontwerp
  • Huidige logo restylen of omzetten naar digitaal vectorbestand
  • U wordt eigenaar van de bronbestanden
  • Eventueel opmaken van een huisstijlhandboek
  • Bestanden geschikt voor print- en drukwerk
  • We kunnen ook uw drukwerk verzorgen
  • We kunnen ook uw belettering verzorgen
  • Roll-ups, displays, beurspanelen, opmaken in lijn met uw huisstijl