Logo laten maken

– LOGO ONTWERP BLOK56 –

UNIEK MAATWERK LOGO

Logo laten maken dat uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt en iets vertelt over uw bedrijf? Neem contact op met Blok56! Wanneer wij een logo ontwerpen willen we dat u zich hierin herkent. Wij vinden dat een logo een weerspiegeling van uw bedrijfsvisie, doelgroep, producten, marktsegment, kortom uw bedrijf moet zijn.

Logo ontwerp

Wanneer wij uw logo en huisstijl ontwikkelen, is dit een proces dat we samen doen. Voordat we beginnen aan het ontwerpen van uw logo plannen we altijd een gesprek om de wensen helemaal duidelijk te krijgen.

Uw nieuwe professionele logo moet natuurlijk indruk maken en helemaal kloppen, de goede lettertypes, vormen, kleuren en moet daarnaast ook werken in zwart-wit, de basis van een sterk logo.

Daarnaast dient een logo één geheel te vormen met de huisstijl (o.a. briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, belettering, signs & displays). Uniform communiceren is van essentieel belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid, branding zet uw bedrijf op de kaart en maakt u tot een merk!

Logo laten ontwerpen - Blok56
Logo laten ontwerpen

Professioneel grafisch bureau

Het ontwerpen van een strak zakelijk logo of letter logo kan een uitdagende taak zijn, een logo is het visuele symbool van uw bedrijf en is van groot belang voor hoe uw bedrijf wordt waargenomen door uw doelgroep. Een professioneel ontworpen logo helpt u om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, vertrouwen te wekken bij uw klanten en uw boodschap efficiënt over te brengen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw logo er professioneel uitziet en aansluit bij uw bedrijfsdoelen? Door een professioneel grafisch bureau in te schakelen voor het ontwerpen van uw logo.

Blok56 biedt een compleet pakket aan diensten voor het ontwerpen van logo’s. Ons team van ervaren ontwerpers werken samen om een logo te creëren dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook aansluit bij uw bedrijfsdoelen en boodschap.

Eén van de eerste stappen in het ontwerpen van een logo is het analyseren van uw bedrijf, doelgroep en concurrenten. Dit helpt om een helder beeld te krijgen van uw specifieke wensen en eisen. Aan de hand van een vragenlijst en intakegesprek kunnen we een goed beeld vormen over uw bedrijf, zoals uw missie en visie, uw doelgroep en de boodschap die u wilt overbrengen. Dit zal helpen bij het ontwerpen van een logo dat aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Een andere belangrijke factor bij het ontwerpen van een logo is het kiezen van de juiste kleuren en typografie. Kleuren kunnen emoties opwekken en associaties creëren, dus het is belangrijk om kleuren te kiezen die passen bij uw bedrijf en boodschap. Typografie is ook van groot belang, omdat het de leesbaarheid en het gevoel van uw logo beïnvloedt. Wij adviseren u over de juiste kleuren en typografie die passen bij uw logo.

BEDENKEN. ONTWERPEN. LANCEREN.

Een logo is de visuele identiteit van een bedrijf en is daarom van groot belang voor de uitstraling van een merk. Het is het eerste dat mensen zien als ze in contact komen met een bedrijf en het zal hen helpen om zich de naam van het bedrijf te herinneren. Daarom is het belangrijk om een professioneel logo te hebben dat representatief is voor het bedrijf en de doelstellingen.

Als u op zoek bent naar een bureau dat u kan helpen bij het ontwerpen van een professioneel logo, dan is Blok56 uit Weert een uitstekende keuze. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van logo’s voor bedrijven in diverse branches.

Wij gaan voor 100% Klant tevredenheid 

Totaalconcept branding

Wilt u niet alleen een professioneel logo laten ontwerpen, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan natuurlijk ook.

We verzorgen alle soorten drukwerk en kunnen daarnaast uw branding verder uitbouwen met verpakkingen, belettering, signs en displays. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf een consistente uitstraling heeft en er professioneel uitziet.

Huisstijl laten ontwerpen

Logo en Huisstijl laten maken - Grafisch bureau Blok56
Logo & Huisstijl ontwerp

WERKWIJZE ZAKELIJK LOGO ONTWERP

Ook een op zoek naar een logo of huisstijl op maat? Bekijk onze werkwijze:

 • Persoonlijk intake gesprek om wensen door te spreken
 • Hulp bij het bedenken van een een tagline of baseline
 • Professioneel ontwerp, echte vormgevers maken uw logo
 • Naast uw logo maken we ook uw ook huisstijl ontwerp
 • Huidige logo restylen of omzetten naar digitaal vector-bestand
 • U wordt eigenaar van de bronbestanden
 • Eventueel opmaken van een huisstijl-handboek
 • Bestanden geschikt voor print- en drukwerk
 • We kunnen ook uw drukwerk verzorgen
 • We kunnen ook uw belettering verzorgen
 • Roll-ups, displays, beurspanelen, opmaken in lijn met uw huisstijl
Zakelijk logo ontwerp - Blok56
Zakelijk logo ontwerp

Na het ontwerpen van het logo leveren we het aan in verschillende formaten. Op die manier kunt u het logo op verschillende manieren gebruiken; bijvoorbeeld op uw website, social media, visitekaartjes, verpakkingen en andere reclame-uitingen.Ook zullen we u adviseren over hoe u het logo correct kunt gebruiken, zodat het er altijd professioneel uitziet!

Een professioneel ontworpen logo helpt u om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie,
vertrouwen te wekken bij uw klanten en uw boodschap efficiënt over te brengen!

Contact opnemen

Extra diensten

Blok56 is uw one-stop-shop, wij verzorgen totaalprojecten: Naast uw logo en huisstijl maken wij ook uw website of webshop. Daarnaast regelen ook alle web-gerelateerde zaken zoals SEO webteksten, webhosting, domeinnamen, website onderhoud en SEO/SEA.

Website laten maken

Ook een professionele en gebruiksvriendelijke website laten maken? Wij maken sinds 2010 stijlvolle maatwerk websites.

Bekijk details

Webshop laten maken

Bent u op zoek naar een uniek webshop ontwerp op maat van uw bedrijf? Wij stemmen uw webshop helemaal af op uw huisstijl.

Bekijk details

Huisstijl laten maken

Niet alleen uw logo ontwerp maar ook complete huisstijl? Wij maken uw visitekaartjes, flyers, briefpapier en brochures.

Bekijk details

Grafisch ontwerp

Als grafisch vormgever verzorgen we al uw grafisch ontwerp. Wij vertalen uw wensen in beeld; klaar voor web, druk of print!

Bekijk details