- Website ontwikkeling - Webdesign -

Webdesign Patrick Geelen

Als webdesigner zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen; het transformeren van de online aanwezigheid van Hovenier Patrick Geelen was er ook weer eentje. We wilden een website maken die niet alleen mooi was om naar te kijken, maar ook naadloos aansloot bij het werk van Hovenier Patrick Geelen, specialist op het gebied van Boom- en Tuinverzorging.

Maar een website is meer dan alleen een visuele ervaring; het moet ook functioneel zijn. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring. We wilden dat bezoekers gemakkelijk door de site konden navigeren, informatie konden vinden en contact konden opnemen. Met slimme navigatie, duidelijke call-to-action knoppen en een intuïtieve lay-out hebben we een website gecreëerd die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is.

Met interactieve functies zoals een projecten-pagina, testimonials van tevreden klanten en een gebruiksvriendelijk contactformulier hebben we een website gecreëerd waar bezoekers lekker kunnen ronddwalen op zoek naar informatie of snel contact.

Wil je zelf een kijkje nemen? Bezoek dan de website van Patrick Geelen:

Bekijk website

Website laten maken door Blok56?

Onze werkwijze bij een nieuw project is simpel. We bespreken uw wensen, dit kan per mail, telefoon of natuurlijk op ons kantoor zodat we ook eventueel voorbeelden kunnen laten zien.

Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

«  Click of beweeg over de schermen »
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Website ontwikkeling - Webdesign

Website ontwikkeling voor Patrick Geelen, zelfstandig hovenier in Weert. Bekijk het aanbod van Patrick op gebied van Boom- en Tuinverzorging.

Delen: