SEO en SEA

Welkom bij Blok56, hét webbureau dat uw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tilt. Eén van de belangrijkste pijlers voor het verbeteren van uw online zichtbaarheid is het toepassen van SEO en SEA.

Op deze pagina gaan we dieper in op wat SEO en SEA precies zijn, wat de verschillen zijn en waarom beide belangrijk kunnen zijn voor een succesvolle online marketingstrategie.

Naar website laten maken

SEO & SEA – Blok56

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie

SEO is een proces waarbij we uw website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Dit doen we door de inhoud, structuur en techniek van uw website te optimaliseren, waardoor uw website hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines en daardoor meer organisch verkeer aantrekt. Onze SEO-specialisten hebben de kennis en expertise om uw website op een effectieve en duurzame manier te optimaliseren voor zoekmachines.

SEA, ofwel zoekmachine-adverteren

SEA is een vorm van online adverteren waarbij we uw advertenties plaatsen in zoekmachines zoals Google. Met SEA bereiken we uw doelgroep op een zeer gerichte manier en adverteren we op basis van zoekwoorden, geografische locatie en demografische gegevens. Onze SEA-specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het opzetten en beheren van effectieve SEA-campagnes.

De voordelen van SEO en SEA

SEO en SEA zijn twee verschillende strategieën, maar kunnen elkaar perfect aanvullen voor een succesvolle online marketingstrategie. Door gebruik te maken van beide strategieën, verhogen we niet alleen uw online zichtbaarheid, maar zorgen we ook voor een hogere conversie en meer omzet.

SEO is in principe een lange termijn strategie die kan zorgen voor een constante stroom van organisch verkeer naar uw website. Het kan ook kosten besparen doordat er geen kosten zijn voor het plaatsen van advertenties.

SEA kan snel resultaten opleveren en gericht op adverteren op basis van zoekwoorden, geografische locatie en demografische gegevens. Het is een goede manier om nieuwe klanten te bereiken en kan gebruikt worden om seizoensgebonden of tijdelijke promoties te adverteren.

Bij Blok56 kijken we naar uw specifieke situatie en behoeften en stellen we op basis daarvan een strategie op die perfect bij u past. Of het nu gaat om het verbeteren van uw online zichtbaarheid, het behalen van hogere posities in zoekmachines, het genereren van meer leads of het verhogen van uw omzet, wij hebben de kennis en expertise om uw doelen te bereiken.

Wilt u meer weten over hoe wij uw online zichtbaarheid kunnen verbeteren met behulp van SEO en SEA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar!.

SEO Teksten

SEO teksten zijn cruciaal om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Blok56 schrijft uw effectieve webteksten.

Bekijk details

Kwalitatieve Hosting

Kwalitatieve hosting is essentieel voor een succesvolle website. Onze hosting heeft een hoge uptime, is betrouwbaar, snel en veilig.

Bekijk details

Onderhoud website

Regelmatig onderhoud aan uw website verhoogt de veiligheid, functionaliteit en zorgt ervoor dat uw website optimaal blijft werken.

Bekijk details