- NIEUWS VAN BLOK56 -

Letter logo ontwerp

Als u op zoek bent naar een professioneel en opvallend logo voor uw bedrijf of merk, kan een letter logo een uitstekende keuze zijn. Een letter logo is een logo dat bestaat uit één of meer letters, het kan een minimalistische en toch krachtige manier zijn om uw merkidentiteit te communiceren!

Letter logo ontwerp - Ontwerpbureau Blok56
Krachtig, stijlvol letter logo laten ontwerpen - Grafisch Bureau Blok56

Desporada logo

Logo ontwerp voor Desporada – Luxury bags; een op maat gemaakt letter logo met een krachtige uitstraling. Desporada is een producent van hoogwaardige lederen kwaliteits tassen. Het logo moest natuurlijk dezelfde stijlvolle uitstraling hebben met een krachtig design element dat perfect gebruikt kan worden voor een herkenbare branding.

Hoe gaat Blok56 te werk?

Bij Blok56 gaan we graag aan de slag om een maatwerk (letter)logo te maken dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.
Onze werkwijze in een aantal eenvoudige stappen:

Inventarisatie

We beginnen met het inventariseren van uw wensen. Dit omvat onder andere het bepalen van uw doelgroep en merkidentiteit, aan de hand van een vragenlijst en intake krijgen we een goed beeld waar u naar op zoek bent.

Ontwerp

Op basis van de intake gaan we aan de gang met het logo ontwerp. We kiezen de juiste kleuren en lettertypes en een krachtig stijlelement dat zorgt voor een herkenbare branding.

Oplevering

Als het definitieve ontwerp is goedgekeurd, leveren we u de benodigde logo bestanden in de gewenste formaten. Deze bestanden kunnen vrij gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals drukwerk, online marketing en social media.

Waarom kiezen voor Blok56?

Bij Blok56 hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk logos. Al sinds 2010 ontwerpen we professionele, zakelijke en vooral stijlvolle logo’s.

Daarnaast hanteert Blok56 altijd een persoonlijke aanpak, samen met onze klanten zorgen we nu eenmaal voor het beste resultaat. Een heldere communicatie zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project.

Op zoek naar een professioneel letter logo? Kies voor de professionele én persoonlijke aanpak voor het laten maken van een letter logo door Blok56!

Offerte aanvragen

Delen: