WEBDESIGN

UNIEKE MAATWERK WEBSITES EN WEBSHOPS, VOLLEDIG IN LIJN MET UW HUISSTIJL

- AANBOD VAN BLOK56 -

Webdesign

Webdesign is één van onze kerndiensten, we hebben een passie voor alles wat met het web te maken heeft….en dat ziet u terug in onze website-ontwerpen. Wij maken betaalbare professionele maatwerk websites en webshops die eenvoudig zijn in gebruik en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Elke website wordt tot op de pixel perfect ontworpen en opgeleverd in lijn met uw huisstijl en persoonlijke wensen. Wij geven uw project net dat beetje meer, we gaan op zoek naar de meerwaardes. Dus bent u op zoek naar een webdesigner voor uw project? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe website.

WEBDESIGN OFFERTE AANVRAGEN »


Wij maken betaalbare maatwerk websites en webshops »

Website laten maken

Geschikt voor elk apparaat.

Échte vormgevers maken uw responsive website. Altijd volledig in lijn met uw huisstijl.

BEKIJK DETAILS »

Webshop laten maken

Webwinkel 24/7 bereikbaar.

Een webshop laten maken die eenvoudig te beheren is en 24h per dag open voor uw klanten.

BEKIJK DETAILS »


Responsive Webdesign | blok56
Webdesign van Blok56 Weert

WEBDESIGN BLOK56

RESPONSIVE WEBDESIGN

Door de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk geworden. Responsive webdesign is daardoor een must. Blok56 ontwerpt altijd websites die optimaal functioneren op kleinere schermen.

Onze websites passen zich automatisch aan de schermgrootte van de gebruiker aan. Daardoor is uw website altijd goed leesbaar en overzichtelijk op kleinere schermen. Bij Blok56 bent u zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.

WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

Afhankelijk van uw webdesign project maken we de keuze voor een Content Management Systeem (CMS) dat bij u past. Met dit CMS kunt u eenvoudig zelf wijzigingen uitvoeren, bijvoorbeeld teksten aanpassen of een referentie toevoegen.

Blok56 gaat daarin nog een stap verder. Door het gebruik van invoervelden kunt u zeer eenvoudig wijzigingen doorvoeren. U bepaalt zelf deze invoervelden. Zo kunt u zeer gemakkelijk referenties of nieuwe producten toevoegen met een paar muisclicks.

Het CMS is daarnaast ook nog uitbreidbaar met speciale wensen, denk bijvoorbeeld aan een online agenda of evenementenkalender.

Website of webshop laten maken | Blok56
Website ontwikkeling | Blok56 Weert