- Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website ontwikkeling -

PlusCatering totaalproject

Bij Blok56 zijn we gepassioneerd door het tot leven brengen van de visie van onze klanten. Het project voor PlusCatering – Foodtrucks was daarop geen uitzondering. Dit totaalproject omvatte alles, van het ontwerp van het logo tot de ontwikkeling van een complete online aanwezigheid.

We begonnen met het creëren van een uniek en herkenbaar logo. Dit logo was niet alleen een visuele weergave van de identiteit van PlusCatering, maar diende ook als basis voor de verdere branding.

Na het maken van het logo, hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een aantrekkelijke en functionele website. We zorgde ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief. We integreerden naast de teksten ook een prijscalculator; met deze prijscalculator kunnen potentiële klanten vooraf de kosten inschatten van de gewenste Foodtruck.

Maar ons werk ging verder…we hebben ook de volledige huisstijl van PlusCatering ontwikkeld, inclusief visitekaartjes en flyers, waardoor de merkidentiteit zowel online als offline consistent is.

Bij Blok56 geloven we in het leveren van totaaloplossingen die de kern van een bedrijf weerspiegelen. Dus, als u op zoek bent naar een ontwerpbureau dat niet alleen logo’s en websites ontwerpt, maar complete merkervaringen creëert, aarzel dan niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe wij uw project kunnen versterken met onze creativiteit en expertise.

Totaalproject voor PlusCatering uit Maaseik - Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website ontwikkeling - Blok56

Bekijk website

«  Click of beweeg over de schermen »
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Blok56 | Maatwerk webdesign en Grafisch ontwerp
Logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, website ontwikkeling

Totaalproject voor PlusCatering uit Maaseik (B), o.a de ontwikkeling van het logo, huisstijl en website. PlusCatering biedt een grote diversiteit aan Foodtrucks, geschikt voor elk feest of evenement. Kies voor een smakelijk avontuur van PlusCatering!

Delen: