- NIEUWS VAN BLOK56 -

Maatwerk website laten maken

Een goede online presentatie is tegenwoordig van cruciaal belang voor bedrijven. Een maatwerk website kan hierbij helpen, omdat deze volledig op maat wordt gemaakt en afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf.

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website is een website die volledig op maat wordt gemaakt en afgestemd is op de specifieke wensen en behoeften van een bedrijf. Bij Blok56 kunt u terecht voor het laten maken van een maatwerk website die helemaal bij u past.

Bij het maken van een maatwerk website wordt er dus geen gebruik gemaakt van standaardsjablonen of templates, maar wordt er vanuit een blanco canvas gestart om een uniek ontwerp te creëren. Dit biedt meer flexibiliteit en vrijheid in het ontwerp en functionaliteit van de website.

Voordelen maatwerk website

Een maatwerk website biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaard website, waaronder:

Ook een professionele en gebruiksvriendelijke website laten maken? Wij maken sinds 2010 stijlvolle maatwerk websites.

Bekijk details & portfolio

Maatwerk website laten maken - Webdesign van Blok56
Maatwerk website laten maken

1. Uniek ontwerp

Een maatwerk website biedt de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren dat volledig aansluit bij uw bedrijf en huisstijl. Dit kan bijdragen aan de herkenbaarheid en de professionaliteit van uw bedrijf.

2. Betere gebruikerservaring

Door de website op maat te maken, kan er rekening worden gehouden met de specifieke behoeften en wensen van de gebruiker. Hierdoor kan de gebruikerservaring verbeterd worden, wat kan leiden tot een hogere conversie en klanttevredenheid.

3. Flexibiliteit

Een maatwerk website biedt meer flexibiliteit dan een standaard website, omdat er geen beperkingen zijn aan de functionaliteit en het ontwerp. Hierdoor is het mogelijk om een website te creëren die volledig aansluit bij uw bedrijfsdoelen en wensen.

4. Technische optimalisatie

Bij het maken van een maatwerk website kan er rekening worden gehouden met de technische optimalisatie voor zoekmachines en snelheid van de website. Dit kan bijdragen aan een betere vindbaarheid en hogere prestaties van de website.

Hoe gaat Blok56 te werk?

Bij Blok56 gaan we graag aan de slag om een maatwerk website te maken die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. We hanteren hierbij een aantal stappen:

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase gaan we samen met u kijken naar uw wensen en behoeften voor de maatwerk website. Hierbij kijken we ook naar de doelgroep en de gewenste functionaliteit van de website.

Ontwerp

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website. Hierbij maken we een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij uw bedrijfsdoelen en huisstijl.

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website. Hierbij wordt er gelet op de technische optimalisatie en de gebruikerservaring.

Testen

Wanneer de website ontwikkeld is, wordt deze uitgebreid getest om te controleren of alles goed werkt en er geen fouten zijn. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de functionaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Lancering

Na de testfase wordt de website opgeleverd en gelanceerd. Hierbij zorgen we ervoor dat alles goed geïnstalleerd is en de website volledig functioneel is.

Onderhoud

Na de lancering van de website zorgen we ervoor dat de website goed onderhouden wordt en blijft functioneren. Hierbij worden onder andere updates uitgevoerd en eventuele problemen opgelost.

Waarom kiezen voor Blok56?

Bij Blok56 hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites. We hebben een team van ervaren professionals die sinds 2010 hun kennis en expertise inzetten om een unieke en functionele website te creëren die volledig aansluit bij uw bedrijf. We denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat voor uw specifieke wensen en behoeften.

Daarnaast hanteren we bij Blok56 een persoonlijke aanpak, waarbij we samenwerken met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. We communiceren duidelijk en transparant en zorgen ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van het project.

Tot slot bieden we bij Blok56 een uitstekende nazorg en ondersteuning, zodat de website altijd goed blijft functioneren en eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Kortom, bij Blok56 kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak voor het laten maken van een maatwerk website die volledig bij u past.

Bij ons kunt u rekenen op een professionele én persoonlijke aanpak voor het laten maken van een maatwerk website die volledig bij u past!

Offerte aanvragen

Delen: