FOTOGRAFIE VAN BLOK56

DRONE FOTOGRAFIE EN VIDEOGRAFIE

Drone fotografie en videografie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele fotografie en videografie. Het biedt unieke perspectieven, is zeer flexibel en is daarnaast kostenbesparend.

HDR drone fotografie

Blok56 is gespecialiseerd in HDR fotografie en videografie. HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat foto’s en video worden vastgelegd met een hoog contrast en dynamisch bereik waardoor de kijker een meer realistische en indrukwekkende kijk krijgt.

Drone fotografie en videografie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele fotografie en videografie. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Drone fotografie | Blok56
Drone fotografie & videografie

1. Unieke perspectieven

Door gebruik te maken van een drone, kunnen unieke perspectieven worden gecreëerd die niet mogelijk zijn met traditionele camera’s. Hierdoor kunnen adembenemende beelden worden gemaakt; vanuit de lucht kunt u een overzicht krijgen van het hele landschap, een gebouw vanuit alle hoeken bekijken of de actie van bovenaf vastleggen.

2. Flexibiliteit

Drones kunnen vrijwel overal worden ingezet en zijn daarom zeer flexibel. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om luchtfoto’s te maken van landschappen en gebouwen. Of u nu een architect bent die een luchtfoto nodig heeft voor een bouwproject, een vastgoedmakelaar die de waarde van een eigendom wil verhogen; drone fotografie biedt altijd een goede oplossing.

3. Kostenbesparend

Met een drone kunnen er foto’s en video’s vanuit de lucht gemaakt worden zonder dat u dure helikopters of vliegtuigen hoeft te huren. Dit bespaart een hoop kosten en maakt het voor kleinere bedrijven of individuen ook mogelijk om luchtfoto’s te laten maken.

4. Kwaliteit

Onze drones zijn uitgerust met hoogwaardige camera’s die foto’s en video’s van hoge kwaliteit (HDR) kunnen maken. Dit betekent dat we scherpe en gedetailleerde beelden kunnen vastleggen.

Drone afbeeldingen- en videobeelden

Drone afbeeldingen en videobeelden bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele fotografie en videografie. Het biedt unieke perspectieven, is zeer flexibel en kan kostenbesparend zijn. Blok56 is gespecialiseerd in HDR drone fotografie- en videografie.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om adembenemende beelden vast te leggen met onze drones en software.

Wij gaan voor 100% Klant tevredenheid 

Drone fotografie van Blok56

Wij zijn gespecialiseerd in HDR drone fotografie- en videografie. We beschikken over de nieuwste technologie en hebben ruime ervaring in het maken van luchtfoto’s en -video’s.

Inzetbaar voor:

  • Luchtfotografie van bijvoorbeeld landschappen, inspectie gebouwen en verkoop vastgoed
  • Luchtvideo in hoge 4K kwaliteit inclusief video-editing in Adobe Premiere Pro