- NIEUWS VAN BLOK56 -

Bekijk A-Clinic virtueel!

Bekijk A-Clinic virtueel!

Presenteer jouw bedrijf, project of evenement met een 360° virtuele tour. Geef je klanten een unieke ervaring en maak van online bezoekers klanten!

Fotografie & Virtuele tour

Benieuwd hoe A-Clinic in Stramproy er van binnen uit ziet? Bekijk de 360° virtuele tour, wandel door het pand en zie de ruime, luxe behandelkamers voorzien van een heerlijke massage stoel. Bekijk het op www.a-clinic.nl/virtuele-tour/.


« Een rondleiding door A-Clinic, www.a-clinic.nl »

Ook interesse in een virtuele tour?

De virtuele tours gemaakt door Blok56 zijn te bekijken in alle internetbrowsers op computer, tablet of smartphone (Android/iOS). Daarnaast is het zeer gemakkelijk om de virtuele tour te implementeren op een website. Wacht niet langer en maak van uw online bezoekers klanten!

Een 360° virtuele tour, hoe werkt dat?

We verzorgen de volledige montage en nabewerking. De foto’s uit de fotoshoot en de virtualisatie van uw bedrijf worden na afloop uw eigendom.

Een virtuele tour is altijd volledig maatwerk en de prijs is afhankelijk van het aantal standpunten en opties dat u wenst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Uw wensen worden uitgewerkt in een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we direct aan de slag en krijgt u een tijdsindicatie.

Wacht niet langer en maak van uw online bezoekers klanten!

Premium Virtuele Tour

  • Maatwerk 360° Virtuele Tour
  • Integratie interactieve plattegrond of Googlemap mogelijk
  • Unieke manier om uw bedrijf 24h per dag online te promoten
  • Werkt in alle internetbrowsers, tablets en smartphones
  • Geef uw online bezoekers het vertrouwen met een “virtueel bezoek”
  • Altijd volledig op maat

 
Naar Virtuele Tour laten maken

Delen: